Scrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text GeneratorScrolling Glitter Text Generator @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
zwani.com myspace graphic comments
visit twitterbackgrounds.org for more

Friday, November 15, 2013

Salam Jumaat...

Assalamualaikum dan salam Jumaat untuk semua. Penghulu segala hari. Ambillah kesempatan dan kelebihan Jumaat ini dengan sebaiknya. Bagi kaum lelaki eloklah bersiap dan datang awal ke masjid. Kalau boleh berlumba-lumba lah untuk berada di saf paling depan. (Peringatan juga untuk suami tercinta : Nik Mohd Asnan).

Banyakk kelebihan yang kita perolehi dihari Jumaat ini. Rebutlah seolah-olah ia adalah jumaat terakhir untuk kita. Bagi negeri-negeri yang telah diberi cuti pada hari Jumaat, bersyukurlah.
No comments:

Post a Comment

JANGAN TAK KLIK